A Defensor porlasztós párásítói

A Defensor porlasztós párásítói a legújabb technikai megoldásokat kínálják az ipari termeléssel foglalkozó ágazatoknak,raktározással, állattartással és élelmezéssel foglalkozó ágazatoknak. A Defensor porlasztós párásítói szennyeződésektől mentes, egyenletes páraeloszlást biztosítanak.

Defensor 505

Az univerzális.

A speciális porlasztófej tiszta, szennyeződésmentes levegőt permetez a légtérbe. A párásító egység felső részén a vizet szétporlasztja és az ezáltal keletkező milliónyi aprócska vízcseppek bekerülnek a légtérbe anélkül, hogy ezek fizikálisan érzékelhetőek lennének. A párásító egység könnyen tisztítható. A vezetékes vízhálózatra is köthető, vagy az egység saját víztartályára csatlakozva is működtethető. Tiszta, egészséges légteret biztosít.

 

 

Defensor ABS3

A higiénikus.

Az ABS3 alaptípusa 120 fokos szögben képes a helyiség párásítására, falra és mennyezetre szerelhető kivitelben is megvásárolható. Az ABS3 másik típusa 360 fokos szögben párásítja a teret, mennyezetre szerelhető kivitelben kapható. A víztartálya alig nagyobb méretű, mint egy tojás , a tartályába mindössze 0,055 liter víz tárolódik. Ez a vízmennyiség 30 másodpercenként cserélődik, egy óra alatt 120 alkalommal töltődik fel a tartály tiszta vízzel. Nincs a tartályban pangó víz, így garantált a helyiség higiénikus párásítása. On/Off üzemmódba kapcsolható, de a 0..10V jelet is értelmezi. Akkor is megelőzi a túlpárásítást, ha a környezeti feltételek ingadoznak.

Lépjen kapcsolatba velünk a 06 1 431-9840 számon!

Töltse le a Defensor 505, 3001, ABS3 összefoglaló brosúránkat!

LetöltésMéret
Defensor505,3001,ABS3.pdf817.04 KB