A Defensor párologtatós párásítói

Az ezüst ionizációs technológiának köszönhetően baktériummentes és friss környezetben lélegezhetnek kollégái, berendezései és termékei egyaránt. És ráadásként még energiát is megtakaríthat!

Mindkét terméket a gazdaságos fogyasztás, könnyû kezelhetõség, csendes mûködés jellemzi, eltérés a víztartály méretében és az alap felszereltségben van.

Gazdaságos, csendes és rendkívül egyszerűen kezelhető párásítók!

Defensor PH15 párásító


A Defensor PH15 párásító és tisztító berendezés egyben, mely elsősorban nagy helyiségek párásítására alkalmas.
Múzeumok, galériák, irodaházak részére ajánljuk, ahol a kellemes légkörrel egyidejűleg elvárt a tiszta, por-és koszmentes környezet.
Egyszerű karbantartás, gazdaságos működés, pormentes párásítás.
Párásítási kapacitás 1,7 l/óra.
Lejjebb letöltheti a párásító működési leírását is!

 

 

Defensor PH28 párásító

A Defensor PH 28 múzeumokban, galériákban, irodahelyiségekben, dohányraktárakban és egyéb nagy légterű létesítményekben végzett légjavításra szolgál.
A vezeték nélküli külső érzékelő távolról hangolja össze a nagyméretű helyiségekben telepített összes csatlakoztatott PH 28 egység teljesítményét. Így szükségtelenné teszi a kábelek használatát, és optimális párásítást biztosít az egész légtérben.
Nyáron elegendő szűrőt cserélni, és a Defensor PH 28 megtisztítja a levegőt a kellemetlen szagoktól, a pollentől és a finom portól, így Ön újra felszabadultan lélegezhet.

 

 

Lépjen kapcsolatba velünk a 06 1 431-9840 számon!

Töltse le a Defensor PH15/PH28 összefoglaló brossúránkat!

LetöltésMéret
Defensor_PH15_PH28.pdf5.02 MB
Működési leírás_PH15.pdf9.15 MB