CÉGISMERTETŐ

Kik vagyunk, mivel foglalkozunk?


Napjaink egyik meghatározó elvárása, hogy épületeink, irodánk és üzemeink minél megbízhatóbbak, energiahatékonyabbak, környezetkímélőbbek és automatizálhatóak legyenek.

Vagyis:

„Jól működő ipari épületek”- re van szükségünk.

Ennek szellemében tervezzük és kivitelezzük épületautomatikai rendszereinket, melyek első sorban a Siemens megbízható termékeire épülnek.

Épületgépészeti automatika és a hozzá tartozó erősáramú rendszerek tervezését és kivitelezését vállaljuk az ország egész területén, ajánlatadástól az átadásig.

Saját műhelyünkben vállaljuk a különféle elosztószekrények gyártását a legegyszerűbb lakáselosztóktól az épületautomatika elosztókon keresztül akár a 3200A-es sínes főelosztókig. Elosztószekrényeinket főként Schneider, Siemens, Rittal és ABB elemekkel építjük. Az erősáramú és automatika szekrényeket a helyszínen telepítjük, kábelezünk és beüzemeljük.

Szolgáltatásaink körét 2006. január 1.-től kibővítettük energiafelügyeleti rendszer tervezésével és telepítésével, így partnereink optimális energiafelhasználással kapcsolatos igényének kielégítésére is vállalkozunk. 

Kereskedelmi tevékenységünk elsősorban a Defensor párásító berendezések forgalmazására irányul, igény esetén a berendezések karbantartását, szervizelését is végezzük. 

 

Szolgáltatásainkkal kapcsolatban bővebb információt a Szolgáltatásaink menüpontban találnak.

Cégünk felépítését és munkatársaink elérhetőségét az alábbi oldalakon tekintheti meg: Szervezeti felépítésMenedzsment

 

      

    Baranyai Géza              Kovács Attila
        ügyvezető                    ügyvezető    

LetöltésMéret
E-A brossúra_HU.pdf4.82 MB