Ismét a pénzügyileg legstabilabb cégek között szerepelünk

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a Bisnode objektív cégminősítése alapján ismét azok között a vállalatok között szerepelünk, melyek pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak.

Büszkén mondhatjuk, hogy idén megkaptuk a Silver fokozatot, amely azt tükrözi, hogy cégünk már harmadik éve a pénzügyileg stabil magyar vállalatok élvonalában található.

Bisnode tanusitvany

 

Mi az „A" minősítés?

Az elnyert „A” minősítés azt jelzi, hogy az ELSZÖV-Automatika Kft. pénzügyileg stabil és megbízható üzleti partner, hogy a velünk való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.

Nagy kitüntetés ez számunkra, mivel Bisnode "A" minősítésre Magyarországon jelenleg csak a cégek 7,44 %-a jogosult.

Erre a minősítésre sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, ezért a Bisnode tanúsítvány szigorúan szakmai és független minősítése komoly elismerése munkánknak.

A Bisnode „A” minősítésünk nemcsak a jelenlegi pénzügyi stabilitásunkat mutatja, hanem a minősítés kialakítási rendszerének köszönhetően azt is, hogy az elkövetkező egy évben az ELSZÖV-Automatika Kft. továbbra is stabil szereplője lesz a piacnak.

 

Mely adatok figyelembe vételével lehetünk a legjobbak között?

A Bisnode minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgy mint Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium adatai, cégbíróság bejegyzései, NAV és más hatóságok adatai. A hivatalos források adatai mellett beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat: mérlegadatokat, eredmény-kimutatást és trendeket. A minősítés figyelembe veszi a vállalat vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a vállalat életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait és azok kapcsolódásait. A fizetési tapasztalat program adataiból beépíti a minősítésbe, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel, azaz milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit.

A fentieken kívül számos egyéb gyűjtött információt is hozzátesz a rendszer a Bisnode minősítéshez.

A Bisnode tanúsítványt Európa számos országában használják, és a Skandináv országokban etalonnak számít üzletkötés esetén.

 

 A Bisnode minősítési rendszerről bővebben itt olvashat