A nagy szabású Dagály Úszóaréna projektben mi is részt vállaltunk

ELSZÖV-Automatika logo
legfrissebb híreink  

 

 

A Bisnode cégminősítő értékelése alapján cégünk a pénzügyileg legstabilabb vállalkozások egyike

Cégünk a legjobb AAA (tripla A) tanúsítványt kapta meg, mellyel Magyarországon csak minden 150. cég rendelkezik. A tanúsítvány azt igazolja, hogy a velünk való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony, megbízható és hitelképes vállalat vagyunk.

"AAA" minősítésről bővebben

 

Büszkék vagyunk "Legpontosabban Fizető Partnereink"-re

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani azon 44 Megrendelőnknek, akik 2016-ban pontosan teljesítették számlafizetési kötelezettségeiket cégünk felé.
Reméljük mindannyian megkapták a számukra kipostázott okleveleinket.

 

 

 

 

legfrissebb referenciánk  

 

 

Dagály Úszóaréna, Budapest: Elosztóberendezés gyártás

Projekt befejezése: 2016. december

2016-ban kezdődött az ország jelenleg futó legnagyobb sportberuházása a Dagály Úszóaréna kivitelezése, mely az idei vizes világbajnokságnak ad majd otthont. Az épület azonban több mint versenyuszoda, a fejlesztéssel az ország legkiemelkedőbb sport- és fürdőközpontja jött létre, amely a vb után is több ezer ember számára nyújt majd élményekkel teli szórakozást.

A projekt a környezettudatosság jegyében zajlik, így például a fűtési rendszer gazdaságos üzemeltetéséhez és a versenymedencék vizének fűtéséhez a Béke kút termálvizét használják.

Nagy örömünkre szolgált, hogy ebben a nagyszabású projektben mi is közreműködhettünk és igyekeztünk Megrendelőnk, a Welltech ZRt. elvárásainak megfelelni.

Feladatunk volt:

Épületautomatika elosztószekrények gyártására, helyszíni szerelésre és kábelezésre kaptunk felkérést. Összesen 57 db Schneider Electric szekrényt készítettünk a helyszínre, melyekbe Schneider Electric komponenseket és Honeywell DDC-t építettünk. A kivitelezés során, a feszített ütemezéssel és a különleges belsőépítészeti megoldások által indokolt speciális szerelési megoldásokkal komoly feladat elé állították cégünket, amelyeket sikerrel teljesítettek kollégáink.

Tekintse meg képeinket

 

 

 

MAZSOLÁK

   


Autónk tavaszi felkészítése

A tavasz beköszöntével el lehet kezdeni autónk tavaszi nagytakarítását. Összegyűjtöttük azt az 5 legfontosabb teendőt, melyeket tavasszal el kell végeznünk autónkon:

1. Tegyük fel a nyári gumikat

  • Alapvető biztonsági szempont, hogy megfelelő futófelülettel rendelkező gumikkal közlekedjünk! A nyári gumik kötelező minimális bordamélysége 2 mm, abban az esetben, ha gumijaink már ennyire vagy még ennél is kopottabbak, illetve, ha öt évnél idősebbek cserélni kell őket! 

  • Amikor a nappali átlaghőmérséklet 7 fok fölé emelkedik, váltsunk nyári gumikra.

  • A nyári gumik felrakása után ne felejtsük el azokon ellenőrizni a guminyomást sem! 

2. Alapos tisztítás, főként az alvázon

  • Érdemes nagynyomású mosással eltávolítani a járműveinkre rakódott koszt, só maradékokat. A motormosás is időszerűvé válhat, de ezt inkább bízzuk szakemberre.

3.  Vizsgáltassuk meg a futóművet

  • A tavaszi átvizsgáláskor a futómű műszeres beállítása, lengéscsillapító vizsgálata javasolt.

4. Ellenőrizzük a fékeket

  • Fékbetétek, féktárcsa, fékfolyadék szintjének ellenőrzése szintén fontos autónk tavaszi átvizsgálásakor.

5. Ellenőrizzük a szélvédőmosó folyadékot 

 

AJÁNLATKÉRÉS    

 

Kérjen ajánlatot!

Kereskedelmi csapatunk várja ajánlatkérését épületautomatikával, elosztószekrény-gyártással, épületvillamossággal, RWA-rendszerekkel, energiafelügyeleti rendszerekkel és Defensor párásítókkal kapcsolatban.

Ajánlatkérését az alábbi linkre kattintva gyorsan elküldheti:
Ajánlatot kérek

céginformáció, kollégák elérhetőségeaktualitások, referenciák,
aktuális állásajánlataink,