Központban az energiahatékonyság

ELSZÖV-Automatika logo
RÓLUNK    

Energiahatékonysági Konferencia

Június 1-én a Siemens Székházban került megrendezésre az első Energiahatékonysági Konferencia. A rendezvénysorozatot a Magyar Energiahatékonysági Intézet (MEHI) és az energiahatékonysági ágazatban tevékenykedő hat vállalkozás – az Elszöv Automatika Kft., Erste Bank, Kingspan, Pannon Építőműhely, Siemens és Weishaupt – indította. A vállalkozások felismerték, hogy a magyar vállalatok nincsenek tisztában az energiahatékonysági fejlesztési és finanszírozási lehetőségekkel. Orvosolandó e hiányosságokat összefogtak és egy tájékoztató, szakmai rendezvénysorozatot indítottak útjára.

Részletesebb információ a rendezvényről IDE kattintva.

 

ENERGIAGAZDÁLKODÁS  

 

 

Indul az otthon meleg program

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium által kiírt, és 5 milliárd forint keretösszeggel meghirdetett Otthon Melege Programra 2016. augusztus 15-től lehet leadni a pályázatokat. A kifejezetten lakossági program keretén belül, akár több millió forint vissza nem térítendő támogatást lehet igényelni családi házak energetikai felújítására. A pályázatban elszámolható költséget jelentenek a gépészeti berendezések és helyiségek egyedi, elektronikus szabályozásához kapcsolódó eszközök is, hiszen azok hatása, igaz nem megfelelő súllyal, de a 7/2006 TNM rendelet szerint is kimutatható.

További információk IDE kattintva.

 

mazsolák    

Hat érdekesség a foci eb-ről...

1. Most alkalmazzák először a gólvonal-technológiát, ami nem váltja ki az alapvonali asszisztensek feladatkörét.

2. A negyeddöntő után törlik a sárgákat, így tiszta lappal indulnak tovább a futballisták.

3. Minden gárdának már a meccs előtti napon kötelező a találkozó helyszínére érkezni és hivatalos sajtótájékoztatót tartani a szövetségi kapitány és legalább egy játékos részvételével. 

4. Az UEFA összesen nyolcmilliárd tévénézővel számol, hiszen több mint 200 országban megvásárolták az esemény közvetítési jogait.

5. Az előkészületek során nagy figyelmet fordítanak a környezettudatos gondolkodásra. A stadionokba szelektív hulladéktárolókat helyeznek ki, a dekorációs és mobil elemeket környezetbarát, újrahasznosítható anyagokból gyártják.

6. Az Eb-n kiemelt figyelmet kap a biztonság. Nemcsak a válogatott mellett folyamatos a rendőri jelenlét, hanem a hivatalos, a helyszínek belvárosaiban kialakított szurkolói zónák biztosítása is része a biztonsági intézkedéseknek

 

 

 

AJÁNLATKÉRÉS    

Kérjen ajánlatot!

Kereskedelmi csapatunk várja ajánlatkérését épületautomatikával, elosztószekrény-gyártással, épületvillamossággal, RWA-rendszerekkel, energiafelügyeleti rendszerekkel és Defensor párásítókkal kapcsolatban. Ajánlatkérését az alábbi linkre kattintva gyorsan elküldheti: Ajánlatot kérek

céginformáció, kollégák elérhetőségeaktualitások, referenciák,
aktuális állásajánlataink