Kiállítóként veszünk részt az Ipar Napjai kiállításon

ELSZÖV-Automatika logo
legfrissebb híreink  

 

Kiállítóként veszünk részt az Ipar Napjai rendezvényen

Magyarország legnagyobb iparhoz kapcsolódó üzleti eseménye a MACH-TECH és Ipar Napjai kiállítás a HUNGEXPO Vásárközpontban idén is megrendezésre kerül, melyen életünkben először kiállítóként mi is jelen leszünk.

A kiállítás időpontja: 2017. május 9-12.

Szeretettel várjuk Önt a G pavilon 105N standjánál.

Ha szeretne velünk személyesen is találkozni, szolgáltatásainkról bővebb felvilágosítást kapni látogasson el standunkra, ahol szeretettel várjuk Önt!

Ingyenes regisztráció az eseményre

 

Léhy Gábor a cégünknél töltött hosszú évtizedek után nyugdíjba megy

Léhy Gábor, az ELSZÖV-Automatika Kft. egyik alapítójaként több, mint 25 éve dolgozik nálunk, épületautomatika kivitelezési üzletág igazgatóként  erősítette csapatunkat. Ő fogta össze a projektes csapatot, irányította a kivitelezéssel kapcsolatos teendőket. Számtalanszor találkozhattak vele személyesen is projekt átadásokon illetve azt megelőző kivitelezési munkafolyamatok során.
Boldog, egészségben gazdag nyugdíjas éveket kívánunk neki!

Feladatait Gubis László vette át folyamatosan, aki 2016. november végén csatlakozott csapatunkhoz. Villamos üzemmérnökként végzett a Kandón és 25 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, kivitelezésben. Pályafutása során dolgozott az OVIT Zrt.-nél, valamint francia és német multinacionális vállalatoknál (Schneider Electric ZRt., Omexom Magyarország Kft.), illetve saját mérnökirodát is működtetett. 
Feladatkörét 2017. május 1-től tölti be teljes körűen cégünknél.

Gubis László elérhetőségei

 

 

 

 

legfrissebb referenciánk  

 

 

Nagykovácsi Kispatak Óvoda fűtéskorszerűsítés

(2016 november)

Cégünk a Nagykovácsi Kispatak Tagóvoda fűtéskorszerűsítésének automatizálásában vett részt.

Az óvodát fenntartó önkormányzat az elavult, nyílt égésterű kazánokkal egyre nehezebben és költségesebben működő fűtési rendszer rekonstrukcióját kérte. A korszerűtlen rendszer további üzemeltetése a létesítmény funkciójára való tekintettel ellátás biztonsági szempontból is aggasztóvá vált.

Az átalakított fűtési rendszer (új kondenzációs kazán új fűtési csőhálózattal és lapradiátorokkal, helyiségenkénti hőfokszabályozással) teljes automatizálása volt a feladatunk, a korábban tapasztalt túl- illetve alulfűtési anomáliák megszüntetése valamint az üzemeltetési költségek nyomon követhetősége érdekében.

Megvalósítás:

A teljes automatizálást a Siemens Synco Living rendszerével valósítottuk meg. A radiátorszelepekre SSA955 mozgatókat szereltünk, a kazánházban RRV934 modullal működtettük a fűtési szivattyút, valamint 0-10V-os jellel adtunk hőmérsékleti alapjelet a kazánnak.

A QAX913 központi egység a webes távfelügyelet felé a hőmérsékleti értékek mellett az épület aktuális gázfogyasztását is továbbítja. Az OZW772 web-modul a Siemens SYNCO-IC szerveren keresztül bárhonnan elérhető, hiba esetén e-mailban értesítést küld, illetve az előre definiált tárolt adatokat is így továbbítja.

A rádiós meteorológiai modul segítségével összegyűjtött külső hőmérsékleti adatok a megrendelő számára nagy segítséget nyújtanak a megtakarítás számításához.

A 2016-17-es tél során a felújítás előtti állapothoz képest közel 55%-os fűtési költségcsökkenést sikerült elérni, ami a szigetelés, a korszerű kazán és az egyedileg, elektronikusan szabályozott és felügyelt rendszer összehangolt kivitelezésének köszönhető.

Az adott megoldás kicsiben működik, nagyobb épületek esetében is hasonló eredmények érhetőek el.
Szemléltető ábrák és diagramok 

 

 

MAZSOLÁK    

Repülő autó, ami helyből felszáll és őrületes manőverekre képes

Egy német repüléstechnikai cég, a Lilium Aviation sikeresen tesztelte a teljesen elektromos meghajtású, függőleges felszállásra képes járművét, amivel elhódította az elsőséget a versenytársak elől, hogy létrehozzák a világ első "repülő autóját”.

A 36 sugárhajtóművel felszerelt kétüléses gép elérheti a 300 kilométeres óránkénti sebességet, és egyetlen töltéssel egy egész órán át képes tartani ezt a tempót. Ráadásul annyi okos technológiával van ellátva, hogy gyakorlatilag az önvezetésre is képes.

Képzeljük csak el, ha mobilunkon magunkhoz rendelnénk egy ilyen repülőt, amolyan „légi taxit”, ami a házunk előtt leszáll és pár perc alatt a célállomásunkhoz repít. Jól hangzik nem?

https://lilium.com/

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2017/04/szinte-mar-olyan-mint-egy-ufo-lilium.html

 AJÁNLATKÉRÉS    

 

Kérjen ajánlatot!

Kereskedelmi csapatunk várja ajánlatkérését épületautomatikával, elosztószekrény-gyártással, épületvillamossággal, RWA-rendszerekkel, energiafelügyeleti rendszerekkel és Defensor párásítókkal kapcsolatban.

Ajánlatkérését az alábbi linkre kattintva gyorsan elküldheti:
Ajánlatot kérek

céginformáció, kollégák elérhetőségeaktualitások, referenciák,
aktuális állásajánlataink,