Gratulálunk a kérdőív kitöltés nyerteseinek!

ELSZÖV-Automatika logo
LEGFRISSEBB HÍREINK    

Vevői elégedettségmérés

Köszönjük a sok kitöltött kérdőívet!

Gratulálunk Faragó Tamásnak, Varga Gergelynek és Battyáni Tamásnak, Ők nyerték ugyanis ajándékaink egyikét.

Részletek

 

Új kolléga a kereskedelmi csoportban

Pintér Máté a Kandó Villamosmérnöki Karán szerzett diplomát, friss diplomásként cégünknél kezdte karrierjét műszaki előkészítőként épületvillamossági területen.

Pintér Máté elérhetőségei

 

 

referenciák    

 

CEU Campus elosztószekrények gyártása

A hozzávetőlegesen 34 millió eurós költségvetésű Közép-európai Egyetem újjáépítési projektje megközelítőleg 35 000 négyzetméternyi terület felújítását és megépítését foglalta magában.  

Cégünk épületautomatika elosztószekrények gyártására kapott felkérést.

Összesen 79 db szekrényt, vezérlődobozt szállítottunk a helyszínre. Az elosztószekrények Rittal gyártmányok voltak, melyekbe Siemens komponenseket szereltünk.

 

CEU referenciáról bővebben

SZAKMAI ÚJDONSÁG    

 

A Rittal automatizálja a berendezésgyártást

Az egyes gyártási lépések felgyorsításához a Rittal Automation Systems különböző automatizálási koncepciókat kínál, amelyek gazdaságosan az igényekhez és az üzem méretéhez igazíthatók. A termékkínálat a kéziszerszámoktól a teljesen automatikus megmunkálóközpontokig terjed.

Bővebben

 


mazsola    

 

Eltűnő városok, természeti szépségek - küszöbön a globális felmelegedés

Az éghajlatváltozás sajnos, már visszaállíthatatlan folyamat.Földünk melegebb, mint valaha. Mi emberek, és az élővilág pedig viseljük a következményeket. Számos természeti szépségünk, városunk 20-30 év múlva teljesen eltűnhet.

Svájci Alpok

A Svájci Alpok gleccserei felgyorsult ütemben zsugorodnak, tudósok szerint 2050-re végleg eltűnhet.

Amazonas esőerdő

Ha a jelenlegi tendencia nem változik, akkor 2030-ra az erdőség 55%-a eltűnik.A jaguárok, rózsaszín delfinek, rengeteg madár (köztük a színes arapapagáj) és halfaj mellett 30 millió bennszülött él az Amazonas mentén, akiknek költözésükkel (már többször volt rá példa) elveszítjük az Amazonas növényeit és azok gyógyhatásait, illetve azt az értékes tudást is, melyet az itt élő népek hosszú évszázadok, talán évezredek alatt felhalmoztak.

Nagy-korallzátony, Ausztrália

A világ legnagyobb korallzátony rendszereként, a Nagy-korallzátony magába foglal 2900 különálló korallzátonyt, 600 szigetet és 300 korál homokzátonyt. 1981-ben Az UNESCO a Világörökség részének nyilvánította, emellett a Föld egyik legnagyobb természeti csodája. A turizmus miatt bevezetett szigorú A Nagy-korallzátony zsugorodik, melyet a felelőtlen turizmus, a szennyezés és a globális felmelegedés okoz.

Velence, Olaszország

Olaszország egyik legszebb városát a hosszú évszázadok alatt lassacskán elnyeli a tenger. A vízre épült város lassú süllyedése, a lagúna változó tengeri üledékrétegének köszönhető, így az előrejelzések szerint 20 év múlva az eddig csak a város központi tereit beborító hullámok végleg ellephetik azt.

AJÁNLATKÉRÉS    

 

Kérjen ajánlatot!


Kereskedelmi csapatunk várja ajánlatkérését épületautomatikával, elosztószekrény-gyártással, épületvillamossággal, RWA-rendszerekkel, energiafelügyeleti rendszerekkel és Defensor párásítókkal kapcsolatban.

Ajánlatkérését az alábbi linkre kattintva gyorsan elküldheti: 
Ajánlatot kérek

 

 

céginformációkollégák elérhetősége,  aktualitásokreferenciák, 
aktuális állásajánlataink,