Új kolléga a karbantartás élén

LEGFRISSEBB HÍREINK    

Bankszámlaszámunk megváltozott

Június 1-től bankszámlaszámaink megváltoztak az alábbiak szerint:

Erste Bank Zrt.

  • HUF: 11600006-00000000-79531447
  • EUR: HU02 1160 0006 0000 0000 7953 1454
    SWIFT/BIC kód: GIBAHUHB
Kérjük, illetékes kollégáit értesítse a változásról!

 

Új kolléga a karbantartás élén

Miklós Tamás február 1-én csatlakozott csapatunkhoz, a Kandón villamos üzemmérnökként diplomázott, épületautomatika területen több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik.
Életpályáját tekintve karbantartáshoz, szervizhez kapcsolódó tapasztalatait olyan cégeknél szerezte, mint a Landis&Gyr, Landis&Staefa,Trane, Johnson Controlls és Sauter. Felépítette és vezette például a Bajcsy-Zsilinszky kórház új műtéti tömbjének műszaki üzemeltetői csoportját is.
Cégünknél ő irányítja a szerviz/karbantartó csoportot, figyelemmel kíséri a karbantartási szerződések teljesítését, koordinálja a felmerülő kisebb bővítések elvégzését, továbbá feladatai közé tartozik az üzemeltetőkkel, üzemeltetés vezetőkkel való folyamatos kapcsolattartás.

Elérhetőségei

 

REFERENCIÁNK    

 

Rudas Gyógyfürdő "Szaunavilág" erősáramú munkái

A több, mint 450 éve épült gyógyfürdőben 2014-től folyamatos felújítások valósultak meg, melyekben cégünk is közreműködött.

2016-ban a gyógyfürdő „Szaunavilág” területe is teljesen megújult. A felújítás során feladatunk volt az erősáramú rendszerek (világítás, erőátvitel) kialakítása, a villamos alapszerelésen keresztül a szerelvények, lámpatestek felszerelésével, beüzemelésével a gépészeti rendszerek betáplálása. A lámpatestek kivételével, melyeket megrendelőnk a Kalotherm Zrt. biztosított, az összes anyagot cégünk szállította.
További feladataink közé tartozott a komplett rendszer üzembe helyezése, dokumentálása, és Megrendelőnek történő átadása.

Megvalósítás:

Az elosztó berendezések Schneider gyártmányú szekrények és készülékek felhasználásával készültek. Az egyéb villamos szerelvények Legrand, Eaton gyártmányok voltak.

Bízunk benne, hogy az általunk kiépített komplett rendszerrel a „Szaunavilág” számos szolgáltatása hibátlanul fog majd működni, a vendégek számára ezzel is még teljesebbé téve a fürdőzés élményét. 

Bővebben a projektről

 

ENERGIAHATÉKONYSÁG    

 

Lakóépületek energetikai korszerűsítése

Az elmúlt hetekben, a szakmát is megosztó visszhangot keltve került nyilvánosságra a terv, hogy magasházaink, panelépületeink felső szintjeinek visszabontásával tennék élhetőbbé, korszerűbbé lakótelepeinket.

A magyarországi lakások csaknem egynyolcada panel, építésükkor valószínűleg senki sem gondolta, hogy ezekben a szűk és korszerűtlen épületekben családok hosszú évtizedeket élnek majd le, sokkal hosszabb időt, mint amennyit akkor terveztek, amikor beköltöztek. Az elmúlt évek panelfelújítási programjának keretében a 800 ezer lakás ötödét már megújították, ez főként energetikai beavatkozást jelentett, de nyári időszakban ez nem sokat segít. Nem a műszaki állapotuk a legnagyobb probléma, hogy ezeket a lakásokat nem vagy csak minimális mértékben lehet bővíteni, átalakítani. 

Sok konkrétumot nem tudni sem a módszerekről, sem arról, mi lesz azokkal a családokkal, akiknek a lakását visszabontják vagy egyáltalán arról, hogy a bontás milyen kockázatokkal jár.

Bővebben a témáról itt olvashat: HVG: Le lehet bontani a paneleket, de mi lesz utána 

Nemzeti Épületenergetikai Stratégia címmel 2015-ben egy összefoglaló elemzés vizsgálta a Magyar ingatlanállományt, a hasznos és érdekes olvasmányról itt tájékozódhat bővebben.

MAZSOLA    

 

Mesebeli óriásokat telepítettek a dán erdőkbe

A szobrokat Thomas Dambo dán művész tervezte, aki elkötelezett híve a fenntarthatóságnak és az újrahasznosításnak.
Ezek a szobrai is raklapokból, lebontott fészerből, régi kerítésből és még egy rakás ilyen-olyan faanyagból kerültek megépítésre Dambo kedvenc, eldugott városrészein, Koppenhága környékén. Mintha egy mesebeli szigetre csöppentünk volna, ahol kedves óriások kandikálnak ki ránk a fák lombjai mögül. 
Mindegyik szobrot egy besegítő önkéntesről nevezett el a művész, akik segítsége nélkül nem tudta volna megvalósítani alkotásait.
Az óriásokra csak egy kincskereső térképpel vagy a közeli sziklákba vésett versek alapján bukkanhatnak rá az érdeklődők, ráadásul az összes óriás egyedülálló, interaktív funkciókkal is bír.

http://player.hu/zold-jovo/oriasokat-telepitettek-a-dan-erdokbe/

http://offline.hu/kikapcs/2017/04/ha-ilyenekkel-talalkoznank-az-erdoben-tuti-nem-hinnenk-szemunknek/

AJÁNLATKÉRÉS    

 

Kérjen ajánlatot!

Kereskedelmi csapatunk várja ajánlatkérését épületautomatikával, elosztószekrény-gyártással, épületvillamossággal, RWA-rendszerekkel, energiafelügyeleti rendszerekkel és Defensor párásítókkal kapcsolatban.

Ajánlatkérését az alábbi linkre kattintva gyorsan elküldheti: 
Ajánlatot kérek

céginformációkollégák elérhetősége,  aktualitásokreferenciák, 
aktuális állásajánlataink,