Ipar Napjai 2017

 

 

Magyarország legnagyobb üzleti eseménye az iparban a MACH-TECH és Ipar Napjai kiállítás május 9-12 között kerül megrendezésre a HUNGAEXPO területén.

Az IPAR NAPJAI és a kétévente megrendezésre kerülő MACH-TECH szakkiállításokon egy helyen és egy időben mutatkoznak be a legújabb termékek és szolgáltatások, a legmodernebb technológiák és rendszerek többek között az ipari elektronika, az automatizálás, a gép és szerszámgyártás vagy a hegesztéstechnika területéről. A szakkiállításokon, melyek komplex megoldásokat nyújtanak kis-, közép- és nagyvállalatok számára, 2017-ben is kiemelt téma lesz az IPAR 4.0. A rendezvényt gazdag konferenciaprogram kíséri.

Idén először mi is kiállítóként veszünk részt az eseményen.
Keressen minket a G pavilon 105N kiállítóhelyen.

Ha kíváncsi ránk, jobban megismerkedne velünk, vagy szeretne meglátogatni bennünket regisztráljon lenti linken és töltse le ingyenes belépőjét a kiállításra.

A rendezvényre itt regisztrálhat.

A sikeres regisztrációt követően e-mailben kap egy pdf dokumentumot, amely egyúttal a belépőjegy, rajta a belépéshez szükséges vonalkóddal. Kérjük, hogy a dokumentumot nyomtassa ki, és hozza magával a kiállításra, amellyel a pénztárban való sorban állás nélkül, azonnal beléphet a területre.