Partnertalálkozó 2016

2016 december 2-án került megrendezésre partnertalálkozónk, melynek a belvárosi Paulay terem adott otthont. A kellemes környezet lehetőséget biztosított, hogy egy tartalmas rendezvényre érkezhessenek partnereink.

Az estét Kovács Attila ügyvezető igazgató nyitotta meg, aki beszédében megköszönte a résztvevőknek az éves együttműködést. Kiemelte, hogy mind magunk, mind partnereink részéről mennyire fontos a "fair" működés, és hogy cégünk mindent megtesz azért, hogy ezt a jövőben is minden helyzetben szem előtt tartsa. Továbbra is törekszünk arra, hogy a cégek azon 1,75%-ba tartozhassunk, akik elmondhatják magukról, hogy a velük való együttműködés nem jár kockázattal és pénzügyi stabilitásuk is megalapozott.

A közeli ünnepek hangulatára hangolódva Szinetár Dóra karácsonyi műsorát hallgathattuk meg.  
Ezt követően ínycsiklandó ételekkel leptük meg vendégeinket, amit tartalmas beszélgetések és egy kis szerencsejáték követett. A roulett és Black Jack asztalok mellett tehették próbára magukat partnereink.

Őszintén reméljük, hogy kedves vendégeink élményekkel gazdagodva indultak haza.

Még egyszer szeretnénk megköszönni partnereinknek, hogy időt szenteltek rendezvényünkre és elfogadták meghívásunkat erre, a számunkra nagyon fontos eseményre.

Köszönjük, hogy cégünkbe fektetett bizalmukkal hozzájárultak cégünk sikeréhez és reméljük, hogy közös erővel a jövőben is hasonló, szép sikereket érünk majd el.