Dagály Úszóaréna, Budapest (2016)

2016-ban kezdődött az ország jelenleg futó legnagyobb sportberuházása a Dagály Úszóaréna kivitelezése, mely az idei vizes világbajnokságnak ad majd otthont. Az épület azonban több mint versenyuszoda, a fejlesztéssel az ország legkiemelkedőbb sport- és fürdőközpontja jött létre, amely a vb után is több ezer ember számára nyújt majd élményekkel teli szórakozást.

A projekt a környezettudatosság jegyében zajlik, így például a fűtési rendszer gazdaságos üzemeltetéséhez és a versenymedencék vizének fűtéséhez a Béke kút termálvizét használják.

Nagy örömünkre szolgált, hogy ebben a nagyszabású projektben mi is közreműködhettünk és igyekeztünk Megrendelőnk, a Welltech ZRt. elvárásainak megfelelni.

 

Feladatunk volt:

Épületautomatika elosztószekrények gyártására, helyszíni szerelésre és kábelezésre kaptunk felkérést. Összesen 57 db Schneider Electric szekrényt készítettünk a helyszínre, melyekbe Schneider Electric komponenseket és Honeywell DDC-t építettünk. A kivitelezés során, a feszített ütemezéssel és a különleges belsőépítészeti megoldások által indokolt speciális szerelési megoldásokkal komoly feladat elé állították cégünket, amelyeket sikerrel teljesítettek kollégáink.