Rudas Gyógyfürdő és Uszoda (2014)

A Rudas Gyógyfürdő felújításának 3. ütemében a meglévő épületben a Juventus kádosztály és a korábbi nappali kórház felújítását, illetve egy területi bővítéssel új wellness rész kiépítését végezte Cégünk.

A kádosztály és nappali kórház területen vendég és személyzeti öltözők kerültek kialakításra.

Ebben a munkában az erősáramú rendszerek kivitelezését, valamint a gyengeáramú rendszerek részére a tartószerkezetek kiépítését végeztük.

A Wellness területen a meglévő rendszerektől független fogyasztásmérést és új főelosztó berendezést telepítettünk korszerű, maszkos elosztó és modulrendszerű készülékek felhasználásával, új, automatikus fázisjavító berendezéssel, túlfeszültség védelemmel, a diszponibilis területek részére fogyasztásmérés kiépítésével. Az erősáramú rendszert új kábelnyomvonalak és új, rézerű kábelekkel kialakított kábelhálózat kiépítésével valósítottuk meg. A főelosztó és szinti elosztó berendezéseket saját műhelyünkben gyártottuk.

A projekt tartalmazza a gépészeti, uszoda technológiai rendszerek részére a betáplálását, az egyéb erőátviteli rendszerek valamint a korszerű, LED fényforrással szerelt lámpatestekkel kiépített világítási hálózat kiépítését. A világítási rendszernek részét képezi az általános világítás, a homlokzati díszvilágítás, valamint a biztonsági és irányfény világítás, amely részben egyedi akkumulátoros, részben központi akkumulátoros kialakítású.

A felszabadult személyzeti öltözőkből korszerű szaunavilágot alakítottak ki, melynek szintén erősáramú kivitelezési munkáit végezte Cégünk.