Mostoha körülmények között is ellenálló tápegységek az OMRON-tól

Kisméretű tápegységek, amelyek megváltoztatják a világot!
Az Omron kifejlesztette a kisméretű tápegységek új és izgalmas termékcsaládját. Az új sorozat még ellenállóbb, kisebb és egyszerűbben használható, mint elődei.
Az Omron 3 különböző családot hozott létre: a költséghatékony S8VK-C-t, a normál S8VK-G-t és a csúcskategóriás S8VK-R-t.

Négy meggyőző érv amellett, hogy az Ön számára az S8VK a megfeleő tápegység:

  • Mostoha körülmények közt is ellenálló

Robosztus kialakítása és szerkezete a legzordabb környezetben is helytáll, és széles -40-től +70°C-ig terjedő, működési hőmérséklet tartomány is stabil működést garantál bármilyen környezetben.A magas MTBF értékeknek köszönhetően az S8VK tápegység akkor is működik, amikor más tápegységek felmondják a szolgálatot. A robosztus kialakításból származó előnyök ezzel nem érnek véget, hiszen az S8VK a közeli berendezésekről átadódó rezgésekkel szemben is nagyon ellenálló, köszönhetően a rezgésbiztos DIN-sínes rögzítőbilincsnek.

  • Egyszerű és gyors telepíthetőség

Az S8VK könnyebbé teszi az életét! Csak pattintsa be egy kézzel egy szabványos DIN sínre, és máris kész. Könnyű és időtakarékos, az S8VK emellett dupla egyenáramú kimeneti érintkezőkkel rendelkezik, vagyis a bekötéshez is kevesebb időre és erőfeszítésre van szükség.

  • Garantáltan hosszú élettartam

A nemzetközi biztonsági szabványoknak megfelelő kialakításával még a tengerhajózási alkalmazásokhoz szükséges engedélyekkel is rendelkezik, és teljes körű, általános garanciát kínál minden modellre. A magas MTBF értékeknek köszönhetően az S8VK tápegység akkor is működik, amikor más tápegységek felmondják a szolgálatot.

  • A legkisebb helyigényű kialakítás a piacon

Az Omron tudja, hogy a méret fontos tényező a géptervezők számára, ezért alkalmazták az S8VK tervezése során egyedülálló termikus szimulációs szoftverüket. Így nagy teljesítménysűrűséget tudtak elérni egy kisméretű csomagban, amely 13%-kal kisebb a hasonló tápegységeknél, és típusát tekintve a legkisebb a piacon.

A 361 fokos megoldási képlet... vagyis igényeinek tökéletes kielégítése

Annak érdekében, hogy minden igényhez tökéletes megoldást kínáljanak az Omron három különböző családot kínál:

  • A költséghatékony S8VK-C Lite sorozat kompromisszumok nélküli minőséggel.
  • Az "install & forget", vagyis a beszerelést követő gondtalan működtetés lehetőségét kínáló, normál S8VK-G Pro Line, hosszabb élettartammal, magasabb védelemmel és több funkcióval.
  • A specifikus alkalmazásokhoz és különleges igényekhez tervezett, csúcskategóriás S8VK-R Pro plus (redundanciaegység).

Az új, 361 fokos megoldási képlet- amellett, hogy minden igényt lefed- az ügyfelet helyezi a termékválasztási folyamat középpontjába. Ez a megközelítés a vásárlói igények tökéletes, 360 fokos kielégítéséhez vezet- az extra fok pedig azt a bizalmat jelképezi, amit az Omron termékek választása jelent.

LetöltésMéret
S8VK_tapegyseg_reszletes anyag1.78 MB