• Rittal_szekrény
  • Rittal_szekrény

Új AX kültéri szekrények

A műanyag AX szekrény kifejlesztésével a Rittal forradalmasítja a kompakt dobozcsaládját.

A Rittal a kifinomult rendszertechnológiát a rendkívül strapabíró anyag előnyeivel ötvözve megalkotta az új, szabadtéren is alkalmazható kompakt szekrénycsaládját.
Az eredmény egy olyan rendszertechnológia, amely maximális egyszerűsítést, gyorsaságot és a tervezés szabadságát teszi lehetővé, ugyanakkor teljesíti a maximális biztonság és robosztusság minden követelményét. A telepítés helyszínétől függetlenül, akár biztonságosan védett gyárépületben, akár szélsőséges időjárási körülmények között, az új AX műanyag házak képesek ellenállni minden kihívásnak.
14 különböző AX műanyag szekrény változat található a Rittal termékpalettáján, melyek közül 8 ablakos, 6 pedig ablak nélküli.


Nagyobb biztonság

Az üvegszál erősítésű műanyagnak köszönhetően az új szekrények teljes mértékben alkalmasak kültéri használatra. Az új család UV ellenállósága hétszer nagyobb az elődjénél. Az ajtó felső és alsó szélén található egy integrált esővédő csík, amely megvédi a tömítést a portól és az esővíztől, lehetővé téve ezzel a ház kétszeres lezárását. A II. védőszigetelési osztály 1000 V AC-ig biztosítja a fokozott személyvédelmet. Az intelligens szekrénykonstrukciónak köszönhetően a belső szerelés a burkolat károsítása nélkül megvalósítható.

Nagyobb hatékonyság

A szekrényben található számos rögzítő pogácsa segíti a gyorsabb szerelést, a rendszerkiegészítők közvetlen csavarozását a belső felületen. 
A szerelőlap egyszerűen, elölről beszerelhető és akár később is földelhető a meglévő kulcslyuk nyílás használatával.
A burkolatok ideálisan illeszkednek a vezérlő és kapcsolóberendezések digitális tervező és értékesítési megoldásaiba.
A kiváló minőségű 3D adatok, a Rittal Configuration System szoftver és QR kód lehetővé teszi a modern digitális ellenőrzést a termék beérkezésétől a készre szerelésig.

Nagyobb rugalmasság

A berendezésgyártók számára nagyobb teret biztosít a belső kiépítések során, a szerelőlap és a sínek 25 mm-es raszteren szerelhetők univerzális konzollal.
A házban és az ajtó belsejében található számos rögzítő pogácsa teszi lehetővé az egyedi kialakítást.
Az ajtó olyan közvetlen kiegészítőkkel került kibővítésre, mint a rendszertartók, szerelőlapok és a rajztartók, további összeszerelési területet biztosítva a felhasználók számára.
Egy mini komfort fogantyúval az AX felszerelhető az összes szokásos zárbetéttel és profil félhengerrel. Opcionálisan a házfalhoz vagy géphez is csatlakoztatható.