• Rittal_AX_kompakt_szekreny
  • Rittal_AX_kompakt_szekreny
  • Rittal_AX_kompakt_szekreny

Az AE-ből AX kompakt szekrény lesz

A kompakt szekrények legújabb generációjának bevezetése

A Rittal gyártott világszerte először sorozatban kapcsolószekrényt 1961-ben.
Minden az AE kompakt kapcsolószekrénnyel kezdődött, amely a mai AX sorozat elődje.

Rendszer tökéletesség

Az új AX kompakt kapcsolószekrény maximális adatminőséget, átjárhatóságot, valamint rugalmasságot és biztonságot ad a mérnöki munkában és a szerelésben valamint a szekrény belső kialakításában.

Új perspektívák - az AE-ből AX lesz

Az átlátható kapcsolószekrény programból fejlődött ki a világszerte legnagyobb moduláris kapcsolószekrény építő rendszer. A cég alapítása óta a Rittal hatalmas innovációs erejének köszönhetően sok szekrénygeneráció készült, milliónyi alkalmazás történt, és mindig korukat megelőző megoldások születtek. A legifjabb generáció – az AX – az Ipar 4.0 korszak kihívásaira jelent választ: ez az új eredeti.
Több mint 50 sikeres év és 35 millió eladott szekrény után, az acéllemezből készült Rittal kompakt szekrények és kis házak kivezetésre kerülnek, a kompakt szerkények helyét az AX veszi át.
Fedezze fel az új AX számos termékelőnyét a termékválasztás, a tervezés és a gyártási folyamat szempontjából:

  • 30 új funkció - pl.: teljes belső kiépítés rendszer kiegészítőkkel, megmunkálás igénye nélkül
  • 30%-al kevesebb szerelési idő - pl. a szerelőlap közvetlen megmunkálása leszerelés nélkül, mivel szétszerelt állapotban szállítjuk a szekrényeket
  • 30%-al több hely kábelek számára - nagyobb fenéklemezek a könnyebb kábelbevezetés érdekében

Az új generáció természetesen a korábbi széria minden méretében elérhető és illeszkedik a már meglévő installációkhoz. A fejlesztések során arra is figyeltek, hogy a kulcsfontosságú alkatrészek, például a szerelőlap mérete a korábbival megegyező maradjon, így biztosítva a korábbi konfigurációk egy az egyben történő átemelését.

Az AE szekrénycsaládot és tartozékait 2020. október 15-ig kivezetik.

Bővebb termékinformációk